Despre noi

Ne bucura foarte mult faptul ca esti unul dintre sutele de vizitatori care ne trec pragul zilnic, iar aceasta bucurie este una cu atat mai mare deoarece tu te afli pe aceasta pagina, semn ca te intereseaza sa afli mai multe despre noi, sa vezi care sunt oamenii care stau in spatele acestui proiect care se doreste sa fie unul care sa aduca o gura de aer proaspat in online-ul romanesc, pe aceasta nisa.

Cine suntem noi si de ce am ales sa ajutam in mod gratuit pe toti cei care sunt in cautarea unui ajutor in alegerea produselor potrivite? Ei bine, sa incepem cu… inceputul. Noi suntem Andrei, Octavia si Mirabela, trei tineri studenti la medicina dornici sa „puna la bataie” toate cunostintele acumulate in ultimii trei ani de facultate. De ce? Pentru ca am observat cum in online-ul romanesc nisa aceasta este una plina de persoane care nu au alt scop decat acela de a obtine profit cu orice pret (asadar si prin oferirea de informatii false, cu scopul de a determina cititorii sa cumpere).

Noi nu suntem de acord cu astfel de practici, iar drept urmare a luat nastere site-ul acesta. Dupa cum ai observat deja, toate articolele sunt atent scrise, iar calitatea lor incercam sa o mentinem tot timpul la cel mai inalt nivel, astfel incat sa devina o sursa de calitate, care sa fie consultata de toate persoanele interesate intr-un numar cat mai mare de cazuri. De asemenea, am ales sa folosim un limbaj accesibil, usor de inteles chiar si de cei care nu au cunostinte de specialitate in acest domeniu.