MagnuFuel, dispozitivul care va ajuta sa economisiti combustibilul masinii

MagnuFuel pareri

Stim si simtim cu totii faptul ca pretul carburantului auto in Romania este unul dintre cele mai mari din Europa, cu toate ca doar bulgarii au salarii usor mai mici decat noi, asta intamplandu-se in conditiile in care noi avem rafinarii proprii. E un adevarat paradox ca tara producatoare de produse petroliere sa ai pretul mai mare decat altele state care nu detin o astfel de comoara, insa nu despre acest aspect vrem sa va vorbim in acest articol, ci despre faptul ca recent au aparut si-n tara noastra dispozitivul MagnuFuel care vine in sprijinul posesorilor de autovehicule care doresc sa-si reduca consumul de carburant cu pana la 20%.

Cautarea unor solutii de acest gen este fireasca peste tot in lume datorita resurselor limitate de petrol si cresterii constante de automobile, insa cu atat mai mult romanii ar trebui sa fie mai motivati sa reduca consumul combustibilului din cauza pretului sau in continua crestere. Tinand cont de detaliile mai sus enumerate, producatorii care au creat MagnuFuel au avut in vedere nu doar reducerea consumului de combustibil pana la 20%, ci si o reducere de 40-50% a emisiilor de CO si CH, precum si o crestere de pana la 5Hp a capacitatii motorului, ceea ce determina o economie consistenta in bugetul oricarui sofer.

Producatorii MagnuFuel au inventat acest dispozitiv revolutionar pe baza rezonantei magnetice. Metodologia de functionare a acestui dispozitiv este mult mai complexa dar in acest articol nu dorim sa intram in termeni tehnici complicati pentru majoritatea soferilor care nu au cunostinte de mecanica auto si care sunt interesati mai mult de eficienta produsului pe care doresc sa-l achizitioneze.

MagnuFuel are un pret bun pentru soferii romani?

Dispozitivul inovator MagnuFuel care reduce considerabil consumul de carburant al oricarui autovehicul costa in prezent numai 172 de lei, pretul acestui produs fiind redus in aceasta perioada cu 50 de lei fata de pretul sau de baza daca-l comandati direct de pe site-ul distribuitorului autorizat din Romania, evitand astfel inclusiv riscul de a comanda un produs contrafacut. Beneficiile pe care se pare ca le are MagnuFuel determina tot mai multi sarlatani sa incerce sa obtina profit pe seama unui produs care castiga tot mai multa incredere in randul soferilor, creand produse asemanatoare dar fara a avea performantele acestui dispozitiv.

Poti COMANDA DE AICI la un PRED REDUS CU 50%!

Ce pareri despre acest dispozitiv au pe forum soferii care il folosesc cu succes

Se stie ca nicio recenzie nu are o asa putere ca parerea altor clienti care au folosit deja un anumit produs. De aceea am dorit sa aflam ce spun soferii pe forumuri despre MagnuFuel. Chiar daca exista o doza de retinere legata de performantele pe care le promite acest dispozitiv deoarece performantele promise par a fi senzationale, citind ca majoritatea celor care au cumparat si folosesc MagnuFuel sunt multumiti de achizitia facuta si de efectele pe care le are acest aparat asupra economiilor personale, credibilitatea sa a crescut mult si suntem convinsi ca tot mai multi soferi vor cumpara acest produs miraculos.

MagnuFuel pret

Citind parerile altor soferi despre metodele cele mai eficiente de a reduce consumul de carburant, pe langa folosirea dispozitivului MagnuFuel, am aflat ca folosirea cat mai des a franei de motor ajuta mult in obtinerea unui consum mic de benzina/ motorina. Mai exista si alte trucuri de a avea un consum cat mai mic, precum accelerarea cat mai inceata si treptata, pastrarea unui motor curat si revizia tehnica periodica efectuata cat mai corect posibil, alaturi de folosirea unui ulei de calitate, curatarea filtrului de aer al motorului poate scadea consumul cu pana la 20%, in timp ce uzura suspensiilor unei masini cresc consumul de combustibil. Toate aceste sfaturi in asociere cu folosirea dispozitivului MagnuFuel pot sa va ajute sa economisiti mult combustibil si sa prelungiti durata de viata a masinii, reducand inclusiv vizitele la service-ul auto pentru reparatii importante si scumpe.

Ce putem afla din prospect cand cumparam acest dispozitiv

Dispozitivul ManguFuel poate fi instalat nu doar pe masini, ci si pe camioane, autobuze, motociclete, masini agricole si, daca faceti parte din segmentul care-si permite o barca cu motor, puteti sa-l atasati chiar si pe o astfel de ambarcatiune.

Un detaliu care ne-a impresionat si care determina soferii sa aiba incredere in dispozitivul MagnuFuel este faptul ca pentru acest produs compania General Motors a eliberat un Certificat USA № 4.802.931, 4.496.395, 7.458.412. Cat timp un brand atat de mare cum e General Motors a decis sa-si asocieze numele cu dispozitivul MagnuFuel pe un certificat de conformitate, beneficiile ar trebui sa fie pe masura specificatiilor tehnice ale producatorului, in caz contrar ar avea de suferit inclusiv imaginea colosului producator auto american.

MagnuFuel forum

Din prospect aflam ca dispozitivul MagnuFuel poate fi instalat de soferii cu cunostinte minime de mecanica si tehnica auto, operatiunea in sine durand aproximativ 5 minute. In prospect veti gasi inclusiv pasii pe care trebuie sa-i urmati la instalarea dispozitivului astfel incat sa nu faceti vreo greseala care sa perturbe eficienta promisa de acest dispozitiv.

Despre dispozitivul MagnuFuel aflam nu doar ca ajuta la economisirea de carburant si la reducerea noxelor, ci si ca extinde durata de viata a convertorului catalitic, iar asta se traduce in vizite mai putine la mecanicul auto pentru reparatii scumpe. Ca o concluzie, orice sofer care doreste sa faca economii financiare si sa prelungeasca durata de viata a propriei masini ar trebui sa achizitioneze dispozitivul MagnuFuel.

pret comanda romania

Adauga comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *