Valgus 2 in 1, sistemul de atele adaptate corespunzator corectarii monturilor

Valgus 2 in 1

Hallux valgus, tulburarea de statica a piciorului cunoscuta in popor sub denumirea de mont, este reprezentata de proeminenta primului metatarsian ca o consecinta a deplasarii sale spre osul medial.

Mai precis, halucele (cunoscut ca degetul mare al piciorului) se deplaseaza catre degetele invecinate pe care le impinge, deformandu-le forma si pozitia.

Deplasarea halucelui reprezinta doar efectul deplasarii primului metatarsian, nu cauza aparitiei montului, asa cum multi cred in continuare, existand chiar situatii in care se constata doar deplasarea primului metatarsian, nu si a degetulului mare.

In acest sens, recent a fost lansat un sistem revolutionar de atele numit Valgus 2 in 1, adaptat corect modului de aparitie a montului, care se pare ca reuseste sa elimine monturile la doar o luna de folosire corecta si constanta. Sistemul de atele Valgus 2 in 1 vine ca o varianta alternativa si noninvaziva de tratare a monturilor la interventia chirurgicala atat de cunoscuta si folosita pentru a elimina aceasta afectiune.

CLICK AICI vezi ce spun despre Valgus 2 in 1 cumparatorii!

Creatorii acestui tratament care nu prezinta niciun disconfort la utilizare, cunoscut sub numele de Valgus 2 in 1 (iti recomandam si Valgustop), promit chiar ca dupa doar o saptamana utilizare dispar durerea si inflamatiile care insotesc monturile. Mai mult decat atat, se pare ca Valgus 2 in 1, pe langa corectia monturilor elimina si bataturile si bursitele care apar in cele mai multe cazuri ca asociate ale monturilor. Un alt efect al folosirii Valgus 2 in 1 in mod constant este faptul ca previne reaparitia ulterioara a altor deformari in aceeasi regiune.

Stiinta nu a reusit inca sa descopere cauzele de aparitie a afectiunii cunoscute sub numele de hallux valgus (montul), dar a constatat ca este mai frecventa la femei decat la barbati, procentul fiind cosiderabil mai mare in randul femeilor care folosesc incaltaminte cu tocuri subtiri.

Se gaseste Valus 2 in 1 in Romania? Unde si la ce pret?

Sistemul de atele Valgus 2 in 1 care promite sa va scape de monturi la doar o luna de folosire a aparut recent si pe piata romaneasca, la foarte putin timp dupa lansarea sa in Vest. Acest tratament miraculos constand in doua atele speciale care inlocuieste interventiile chirurgicale scumpe si dureroase poate fi comandat acum in Romania de pe site-ul oficial al furnizorului oficial la un pret special de 159 de lei, produsul beneficiind pentru o perioada scurta de o reducere de 50% din pretul sau real.

Comanda de AICI si ai 50% REDUCERE!

Daca facem o comparatie intre pretul Valgus 2 in 1 si o operatie chirurgicala, diferenta este una imensa, asa ca nu aveti niciun motiv sa nu comandati acum acest tratament si sa scapati definitiv de monturi. Sa mai adaugam faptul ca in urma unei interventii chirurgicale pe baza de bisturiu, care este traumatica fizic si psihic, pot sa ramana cicatrici sau alte efecte secundare si presupune o perioada mai lunga de convalescenta, pe cand sistemul de atele Valgus 2 in 1 este unul complet neinvaziv? Nu aveti niciun motiv sa ezitati in a comanda acum acest sistem revolutionar de atele impotriva monturilor, cat timp Valgus 2 in 1 beneficiaza de pretul scazut cu 50%.

Valgus 2 in 1 pret

Ce pareri au specialistii despre aceasta afectiune si cum o putem diagnostica corect

Medicii atrag atentia sa nu se confunde hallux valgus (monturile) cu hallux rigidus (osteofitele) deoarece acesta poate fi motivul pentru care tratamentul chirurgical sau cel cu Valgus 2 in 1 poate sa nu aiba efectul dorit. Specialistii atrag atentia ca montul nu este un os sau cartilaj crescut (osteofit) ci doar o deplasare a metatarsianului. Osteofitele (cunoscute sub denumirea populara de pinteni) apar ca reactie de autoaparare a organismului in caz de artroza, pe cand cauza aparitiei monturilor este necunoscuta.

Citeste AICI mai multe pareri de la specialisti!

Diagnosticul diferential al montului trebuie sa se faca si cu exostoza osteo-cartilaginoasa care este un tesut proeminent aparut in plus in timpul dezvoltarii scheleului osos, care poate fi eliminat chirurgical, in timp ce monturile nu au tesut suplimentar, fiind doar o deplasare a osului metatarsian. Medicii atrag atentia ca montul, desi seamana cu piciorul deformat de guta, nu este un “depozit de sare” care se tratateaza doar medicamentos, hallus valgus tratandu-se doar chirurgical sau prin metoda alternativa noninvaziva numita Valgus 2 in 1.

Valgus 2 in 1 forum

O alta greseala care se poate face la diagnosticarea montului (care reprezinta o proeminenta a primului metatarsian) este confundarea sa cu o proeminenta halucelui. Cunoasterea si acestor diferente pot sa faca diferenta intre un tratament corect si eficient al monturilor cu Valgus 2 in 1 si unul care nu duce la obtinerea rezultatelor dorite. Medicii au constatat ca monturile netratate au o evolutie inevitabila spre o agravare progresiva in timp, al carui ritm nici macar nu poate fi prevazut, ajungandu-se intr-un final la stadiul de picior destructurat, de aceea tratarea cat mai rapida a acestei afectiuni, fie chirurgical, fie cu Valgus 2 in 1, este imperios necesara.

Ce se discuta pe forum despre acest tratament

Din dorinta de a afla nu doar parerea specialistilor, ci si a persoanelor care au suferit de pe urma acestor monturi si care au apelat la Valgus 2 in 1 pentru tratarea acestora, am cautat sa vedem ce au de spus pe forum despre aceste atele. Astfel am descoperit numeroase persoane care lauda sistemul de atele Valgus 2 in 1 pentru beneficiile pe care le-au resimtit in urma utilizarii lor, unele mentionand chiar ca s-au vindecat complet doar dupa o singura luna de folosire a acestui tratament, motiv pentru care recomanda la randul lor acest tratament si altor persoane care sufera de monturi.

Ce aflam din prospect despre acest tratament miraculos

Valgus 2 in 1

Studiind prospectul care insoteste sistemul de atele Valgus 2 in 1 aflam ca acest tratament impotriva afectiunii cunoscute de specialisti sub numele de Hallus valgus este conceput dintr-un material hipoalergic de silicon, care functioneaza dupa un principiu foarte simplu, reducand greutatea din partea frontala a labei piciorului.

Metoda este una foarte sigura pentru sanatate, iar mersul devine mult mai usor in urma folosirii atelelor. Sistemul ortopedic Valgus 2 in 1 poate fi folosit in orice tip de incaltaminte fara sa limiteze miscarile sau sa perturbe confortul local, aceste avantaje fiind insotite de lipsa durerii sau a aparitie cicatricilor.

Ca o concluzie, sistemul de atele Valgus 2 in 1 este o alternativa revolutionara sanatoasa, noninvaziva si incomparabil mai ieftina la interventiile chirurgicale clasice.

pret comanda romania

Adauga comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *