Valgustop – cea mai buna rezolvare pentru monturile picioarelor

Valgustop

Dupa micoze si platfus, doua dintre cele mai intalnite afectiuni localizate la nivelul labei piciorului, monturile (Hallux Valgus) afecteaza un numar semnificativ de persoane, indiferent ca vorbim despre barbati sau despre femei. Si totusi, cele mai multe cazuri de Hallux Valgus sunt intalnite in randul persoanelor de sex feminin, specialistii asociind monturile cu incaltamintea nepotrivita – prea stramta sau prea inalta.

Valgustop – vezi aici ce spun specialistii!

Pana de curand, recomandarile medicale clasice, vizau interventiile chirurgicale, considerate a fi singurele solutii pentru inlaturarea monturilor. De ceva vreme insa, pe piata romaneasca de profil a intrat un dispozitiv revolutionar, de provenienta germana – Valgustop (intalnit si ca Toe Fix sau Toe Pro) realizat de o echipa de cercetatori din cadrul Institutului Fraunhofer. Asadar, ce este Valgustop? O orteza sau un fixator, care, utilizata conform indicatiilor, contribuie la regresul monturilor, fara a genera efecte secundare, fara a provoca dureri insuportabile si fara sa aiba un pret inaccesibil, asa cum este de cele mai multe ori, cazul operatiilor de inlaturare a protuberantei osoase, in clinicile private.

Ce pret are Valgustop?

Vagustop poate fi achizitionat de pe piata romaneasca, intrand pe site-ul producatorului si comandand online, prin intermediul unui formular de contact. Pretul de doar 159 de lei, nu reprezinta nici pe departe valoarea reala a acestui sistem inovator de combatere a afectiunii Hallux Valgus, daca luam in considerare impactul imediat si beneficiile pe termen lung. Iata cum arata un sumar al avantajelor, atat din perspectiva unor medici ortopezi care agreaza ideea folosirii ortezelor pentru tratarea monturilor cat mai ales, din perspectiva utilizatorilor.

Comanda de AICI si profita de 50% REDUCERE!

Se pare ca, deosebire de alte produse similare, mai scumpe, cu efect de scurta durata si complet lipsite de ergonomie (mobilitatea piciorului este restrictionata provocand disconfort in timpul purtarii) Valgustop are un impact imediat asupra monturilor, retragerea excrescentei dureroase si inestetice facandu-se natural, fara fortarea articulatiilor. Asadar, pentru doar 159 de lei, producatorii Valgustop garanteaza retragerea definitiva si fara recidiva, a monturilor. Mai mult, datorita formatului ergonomic, Valgustop nu impune purtarea unui anumit tip de incaltaminte.

Valgustop pret

Valgustop vs Toe Fix sau Toe Pro – este acelasi lucru?

Orteza minune, care promite combaterea imediata a monturilor si garanteaza pentru vindecarea completa, a intrat in Romania sub diverse nume, cele mai populare fiind Toe Fix si Toe Pro. Asadar, daca ai nedumeriri asupra termenului corect si nu stii care este produsul original, trebuie doar sa intri pe pagina oficiala, unde vei vedea ca, in descriere, alaturi de Valgustop apar si celelalte doua denumiri, Toe Fix si Toe Pro. Explicatia este simpla: producatorii au revenit asupra numelui pe masura ce au imbunatatit produsul, fara a renunta insa, la denumirile care au consacrat-o.

Valgustop forum

Exista multe produse contrafacute, multe dintre ele imitand in detaliu designul Valgustop. De aceea, pentru a fi sigur ca ai intrat in posesia dispozitivului original, verifica certificatul de conformitate, singurul care atesta veridicitatea Valgustop. De asemenea, daca intamplator ai ajuns pe un site unde pretul Toe Fix sau Toe Pro este cu mult mai mic decat 159 de lei – pretul oficial, inseamna ca nu este vorba despre acelasi produs, ci despre o imitatie. Problema cu imitatiile, este ca, desi mai ieftine si aproape identice ca format, nu au nicio valoare din punct de vedere medical.

Ce parere au clientii despre acest produs, care au vorbit pe forum?

Daca acum ceva vreme, oamenii erau sceptici in legatura cu eficienta ortezelor in categoria carora se regaseste si Valgustop, in mare parte datorita prejudecatii ca doar chirurgical se poate rezolva problema monturilor, de curand, mai exact de cand Toe Pro a penetrat si piata romaneasca de profil, exista o deschidere mai mare vizavi de aceste dispozitive. In primul rand, datorita costurilor, in al doilea rand datorita eliminarii durerii, nelipsite din timpul operatiilor cat si pe perioada recuperarii. Nu in ultimul rand, niciun medic ortoped dintr-o clinica de specialiatate, nu poate garanta pentru mentinerea efectului pe termen lung.

Valgustop

Ieftin, ergonomic si eficient, Toe Fix castiga din ce in ce mai mult teren. Foarte multi cumparatori care au incercat varii solutii, inclusiv interventii chirurgicale dar care nu au reusit sa scape decat pe termen scurt problema monturilor, acestea formandu-se loc in scurt timp de la operatie, au ales Valgustop. Efectul se poate vedea la numai o saptamana de la purtare, riscul recidivei fiind minim, datorita modului in care este conceputa orteza. Toe Pro este un fixator testat clinic care respecta biomecanica piciorului, fara a forta articulatiile

Valgustop are contraindicatii? Poate fi folosit de oricine?

Fiind vorba despre un dispozitiv medical testat clinic intr-un laborator de specialitate, nu poate fi vorba despre contraindicatii sau efecte adverse. Valgustop se recomanda atat in cazuri de remediere a monturilor in faza incipienta cat si in cazuri avansate de Hallux Valgus sau chiar pentru a contracara efectele unor interventii chirurgicale nereusite. Forma ortezei Valgustop este special conceputa pentru a stopa cresterea protuberantei osoase de la nivelul degetului mare al piciorului, fara a se pierde ceva din mobilitatea acestuia si fara a-l supune unor presiuni riscante.

Mai mult, spre deosebire de alte fixatoare similare, Valgustop nu corecteaza doar postura oaselor metatarsiene a caror deformatie se face vinovata de formarea monturilor ci si platfusul transversal, o afectiune asociata cu monturile, care genereaza durerea de la baza degetului mare al piciorului. Desi poate parea greu de crezut, Valgustop ofera un nivel de confort similar unei sosete, asa incat purtarea este facila, indiferent de sezon si indiferent de tipul de incaltaminte. Rezumand, iata de ce sa investesti in Valgustop: corecteaza deformatia, inlaturand in acelasi timp senzatia de durere, mentine mobilitatea piciorului si costa incredbil de putin!

pret comanda romania

Adauga comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *